Ruilen & Retourneren

Ruilen & Retourneren

>> Ruil & Retourformulier<<

Ruilen
Wilt u toch liever een andere maat of een andere kleur? Voldoet uw product niet aan uw verwachtingen en wilt u het liever ruilen voor een ander product? Bij ons kunt u gratis ruilen in de winkel. U zal door onze medewerkers geadviseerd worden in de winkel. Woont u niet in de buurt of heeft u geen tijd om langs te komen?  U kunt dan het pakket terug opsturen naar ons adres (zie hieronder). Kosten van de verzending zijn voor uw eigen rekening, daarom raden wij u aan om bij ons langs te komen in de winkel. Het bedrag zal teruggestort worden op uw rekening binnen enkele werkdagen nadat wij de retourzending in goede staat hebben ontvangen. U kunt de juiste maat of een ander product weer opnieuw bestellen via onze site zonder verzendkosten. U heeft 14 dagen de tijd om te ruilen.

Retourneren
Bent u niet tevreden met het bestelde product, of is het toch nét niet wat u zocht? Helaas, maar u kunt bij ons altijd langskomen in de winkel om het artikel gratis te retourneren. Woont u niet in de buurt of heeft u geen tijd om langs te komen? Dan kunt u opsturen naar ons adres (zie hieronder). Kosten van de verzending zijn voor uw eigen rekening. Het bedrag zal teruggestort worden op uw rekening binnen elke werkdagen nadat wij de retourzending in goede staat hebben ontvangen. U heeft 14 dagen de tijd na levering om te retourneren.

Let op: Bob Bayer Mode volgt een ander beleid indien u in de winkel in Utrecht een artikel heeft gekocht en dit wilt retourneren. U ontvangt bij het retourneren van winkelaankopen een tegoedbon, wij geven in deze situatie GEEN geld terug.

Onderstaand ons adres;

Bob Bayer Mode
Gildenkwartier 173
3511 DG Utrecht
Nederland

Voor vragen kunt u ons bellen tijdens onze openingstijden op 030-2311770 of ten alle tijden mailen naar info@bobbayer.nl